Mūsu mājas lapas vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”)

Mūsu mājas lapas vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”), lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi, kvalitāti un nodrošinātu tās teicamu darbību.

Tautas nams

Drukāt

 

Adrese: Līgo iela 1, Lipuški, Mākoņkalna pag. Rēzeknes nov. LV-4626

TN vadītāja – Skaidrīte Beitāne

Kontaktinformācija e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Mākoņkalna tautas nams ir dibināts 1969.gadā. Šo gadu laikā tautas nams ir attīstījies, iesaistījis vietējos iedzīvotājus dažādos pasākumos, uzlabojis kultūras dzīvi pagastā un cēlis labsajūtas līmeni .

Pašlaik tajā darbojas pieci pašdarbības kolektīvi: Mākoņkalna folkloras kopa, līnijdeju grupa „Super-Stars”, dramatiskais pulciņš „Raudive” vokālais sieviešu ansamblis un jauniešu deju kolektīvs. Mākoņkalna folkloras kopa aktīvi piedalās valsts un starptautiskajos festivālos, pagājušogad tika svinēta 30 gadu jubileja. Līnijdeju grupa un dramatiskais pulciņš ņem dalību gan novada svētkos, gan ārpus tā robežām.

Mākoņkalna tautas nams piedāvā plašu pasākumu klāstu. Tiek svinēti tradicionālie svētki: Latvijas Republikas proklamēšanas diena, Ziemassvētki, Meteņi, Lieldienas, Līgo, utt. Aktīvākiem cilvēkiem tiek piedāvātas ziemas un vasaras sporta spēles. Vecāka gada gājuma cilvēkiem rīko pensionāru pēcpusdienu. Pagasta iedzīvotāji tiek iepriecināti ar izstādēm un dzejas vakariem, kuros var veldzēta dvēseli un iepriecināt sirdi. Tie, kuri vēlas izdejoties, tad droši var doties uz ballēm līdz rītausmai. Jūnija beigās ik gadu tiek sumināti pilgadnieki Jaunatnes dienā. Volkenberga pils svētki ir kļuvuši par tradīciju, kuros dalību ņem novada kolektīvi.

Esiet mīļi gaidīti Mākoņkalna tautas nama rīkotajos pasākumos!